Τι είναι η THD Μέθοδος

RTF

Η μέθοδος THD είναι η πιο αποτελεσματική απάντηση στα προβλήματα που σχετίζονται με την αιμορροϊδοπάθεια.

Οι πάσχοντες απο αιμορροϊδοπάθεια γνωρίζουν τις σοβαρές συνέπειες αυτής της ασθένειας πολύ καλά: η αφαίμαξη, η πρόπτωση του βλεννογόνου του ορθού και του πόνου που προκύπτουν από μια χειρουργική επέμβαση που γίνεται με τις συμβατικές μεθόδους.

Η μέθοδος THD αντιμετωπίζει και επιλύει τα προβλήματα αυτά αποτελεσματικά: μειώνει την αρτηριακή εισροή στούς αιμορροϊδικούς όζους και επισκευάζει την πρόπτωση αν υπάρχει, πραγματοποιώντας αιμορροϊδοπηξία, και έτσι επανατοποθετεί τούς αιμορροϊδικούς όζους.

Η επέμβαση πραγματοποιείται σε μία περιοχή οπου δεν υπάρχουν νευρικές απολήξεις, ετσι εξαλείφεται το κύριο πρόβλημα που σχετίζεται με τις παραδοσιακές χειρουργικές μεθόδους :Ο ΠΟΝΟΣ.

Οι επεμβάσεις που πραγματοποιούνται με την μέθοδο THD είναι ελάχιστα επεμβατικές διότι σε αυτές δεν συνεπάγεται καμία εκτομή ιστού, και είναι απολύτως ασφαλείς.

c_metodo1

Η μέθοδος THD είναι μια πρωτοποριακή χειρουργική επέμβαση για την θεραπεία των αιμορροϊδων, που επαναπροσδιορίζει την χειρουργική προσέγγιση της αιμορροϊδοπάθειας, διασφαλίζει την μέγιστη αποτελεσματικότητα και ταυτόχρονα ελαχιστοποιεί τα επίπεδα της επεμβατικότητας, του πόνου και του αγχους στον ασθενή.THD Worldwide